×
komunizmi
Parlamenti i Hungarisë miratoi ndalimin e demontrimit publik të simboleve komuniste dhe naziste, pasi në muajin mars mijëra hungarezë përkujtuan viktimat e Holokaustit në sfondin e shqetësimeve të rritjes së antisemitizmit në vend.
Rezultatet e sapo bëra publike të zgjedhjeve në administratën rajonale (zastupitelstva) dhe n
Udhëheqësi i madh i proletariatit botëror Vladimir Lenini ndërroi jetë 86 vjet më parë. Dhe 21 janarin tashmë që prej shumë kohësh nuk e quajnë më ditë hidhërimi, si në kohërat sovjetike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30