×
Sheshi i Kuq, 27 nëntor 2012
Policia largoi përforcimet nga “Manezh Square” dhe “Red Square” në Moskë
U rrit numri i njësive të trupave speciale “Omon” dhe atyre të policis
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30