×
FMN, 2011
A do të hidhet ekonomia globale mbrapsht, në epokën e “Depresionit të Madh
Kina u ofroi shkëmbim udhëheqësve të Bashkimit Evropian. Pekini është
Rusia shprehet e gatshme të ndihmojë Evropën, por vetëm jo nëpërmjet Fondit Evropian të Stabilitetit Financiar (EFSF). Tani për tani për këtë qëllim ekziston një mekanizëm i vetëm i qartë - FMN-ja.
Rusia i ka të gjitha mundësitë për të përballuar kriz
Rusia i ka të gjitha shanset për arritjen e rritjes ekonomike deri në 6% në vit.
Vendosja e taksës për transaksionet financiare dhe forcimi i ndjeshëm i kë
Rusia vazhdon të këmbëngulë në domosdoshmërinë e reformimit t
Në intervistën e vet dhënë Radiokompanisë “Zëri i Rusis
Kancelarja e RFGJ Angela Merkel dhe Presidenti francez Nicolas Sarkozy bashkërenditën planin e shpëtimit të Greqisë. Atë do ta parashtrojnë në samitin e jashtëzakonshëm të ditës së enjte, 21 korrik, të Bashkimit Evropian në Bruksel.
Starti zyrtar për paraqitjen e kandidatëve për në kolltukun bosh të Kreut të FMN tashmë u shpall. Pretendentët potencialë duhet të deklarojnë mbi ambiciet e tyre deri më 6 qershor.
Vendet e BRIKS-ut bënë thirrje të heqin dorë nga tradita e pashkruar e emërimit të një shtetasi europian në krye të FMN.
FMN,
Sot fillon paraqitja e kandidaturave për në postin e kreut të Fondit Monetar Ndërkombëtar. Presidentin e vet mund ta paraqesë çdo vend anëtar i kësaj Organizate, thuhet në njoftimin e Fondit.
FMN,
Vendet në zhvillim për herë të parë kanë shansin e kundë
FMN,
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31