×
Ban Ki-moon, 2 shkurt 2012
Demonstruesit palestinezë hodhën këpucë dhe gurë mbi autokolonën e Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së Ban Ki-moon.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29