×
patinazh artistik, 27 janar 2012
Çifti i sportistëve rusë Tatiana Vollosozhar dhe Maksim Tranjkov fitoi medaljen e artë të Kampionatit Evropian të Patinazhit artistik në akull, i cili po zhvillohet në Sheffield të Britanisë së Madhe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31