×
ekstremizëm, Gusht 2011
Për 2 vjet e gjysëm në Lindjen e Largët të Rusisë janë regjistruar më shumë se 70 krime me orientim terrorist dhe ekstremist.
Në Kaukazin e Veriut në shtator do të zhvillohet konferenca për parandalimin e ekstremizmit. Organizatore e saj është Qendra Islamike e organizatave myslimane të Rusisë, e cila bashkon 54 bashkësi fetare.
Ministri i Brendshëm rus Rashid Nurgalijev, gjatë fjalës së marrë në Habarovsk (Lindja e Largët e Rusisë), njoftoi se në Rusi veprojnë rreth 7.500 site ekstremiste.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
4
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31