×
ushtarakët, 6 mars 2013
Për të marrë pjesë në zgjidhjen e konflikteve nën patronazhin e
Ministria e Mbrojtjes e Rusisë filloi krijimin e forcave për operacionet speciale dhe ka formuar tashmë komandën përkatëse, njoftoi Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Rusisë, Gjenerali Valeri Gerasimov.
Militantët e lëvizjes radikale "Taleban" pushkatuan 16 ushtarë të ushtrisë kombëtare afgane në provincën veriore të Afganistanit - Badakhshan.
Pas përfundimit të misionit të NATO-s në Afganistan duhet të mbeten 13.600 ushtarakë amerikanë, deklaroi Komandanti i Komandës Qendrore të Forcave të Armatosura (CENTCOM) të SHBA-së James Mattis.
Ushtarakët e Koresë së Jugut deklaruan të mërkurën se ata janë të gatshëm të kundërpërgjigjen në rast agresioni nga ana e Koresë së Veriut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
5
9
10
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
28
30
31