×
ushtarakët, 22 janar 2013
Qeveria e Eritresë ka njoftuar se në kryeqytet situata është shumë e qetë, nuk ka asnjë kryengritje dhe asnjë rebel. "Njësoj si dhe dje", - theksoi Kreu i Administratës presidenciale. Qeveria nuk njofton asnjë detaj të asaj që po ndodh në vend.
Aeroplanët ushtarakë amerikanë të transportit filluan dislokimin e trupave franceze në kryeqytetin e Mali-së, Bamako.
Televizioni shtetëror “Eritrean” rifilloi transmetimin pasi rreth 200 ushtarë rebelë zaptuan Ministrinë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
5
6
9
11
12
13
14
17
19
20
24
26
27
30