×
ushtarakët, 5 nëntor 2012
Të paktën 50 ushtarakë sirianë dhe bashkëpunëtorë të
Në Filipine anëtarët e grupit kryengritës komunist "Ushtria e Re Popullore" vran
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
6
8
10
11
13
15
17
18
21
24
25
27
28