×
memorandum
Ukraina nënshkroi Memorandumin për thellimin e bashkëveprimit me Komisionin Ekonomik Euroaziatik. Dokumenti u nënshkrua në Minsk nga Kryeministri ukrainas Nikollai Azarov dhe Kreu i Komisionit Ekonomik Euroaziatik, Viktor Hristienko.
OKB-ja dhe Universiteti Shtetëror i Moskës (МГУ-USHM) nënshkruan memorandumin mbi përgatitjen në institutin e lartë kryesor rus të përkthyesve për punë në organizatat ndërkombëtare.
OKB, gjuha, USHM, memorandum, përkthyes, specialist
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31