×
parlamenti, Prill 2013
Parlamenti grek miratoi një projektligj që lejon qeverinë të shkurtojë 15.000 vende pune në strukturat shtetërore.
Të premten në mëngjes në Asamblenë Kombëtare franceze përfundoi shqyrtimi i projektligjit, i cili u lejon çifteve të të njëjtit seks të martohen dhe të birësojnë fëmijë, njoftuan mediat franceze.
Sot po zhvillohet takimi i parë, në të cilin Parlamenti italian do të votojë për kandidaturën e Presidentit të Republikës. Mandati i Presidentit aktual, Giorgio Napolitano, përfundon më 15 maj. Kandidati për President duhet të marrë 2/3 e votave.
CIA amerikane përgjon Parlamentin e Turqisë, konfirmon deputeti i Partisë Popullore Republikane, Erdal Aksunger. Deputeti
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30