×
parlamenti, Mars 2013
Kreu i rebelëve në Republikën e Afrikës Qendrore, Michel Djotodia, deklaroi se pezullon veprimin e Kushtetutës së vendit dhe shpërndan parlamentin. Michel Djotodia njoftoi gjithashtu mbi fillimin e periudhës së tranzicionit.
Presidenti i Qipros Nicos Anastasiadis mendon se parlamenti do ta refuzojë projektligjin e qeverisë për tatimin mbi depozitat bankare.
Seanca e Parlamentit të Qipros, në të cilën duhet të zhvillohej votimi pët tatimin mbi depozitat në bankat vendase, është shtyrë për ditën e mërkurë më 20 mars.
Asambleja Kombëtare (Parlamenti) e Bullgarisë u shpërnda ditën e enjte pas zhvillimit të takimit të fundit.
Përbërja e re e sapozgjedhur e Parlamentit të Italisë është më e reja në moshë në krahasim me vendet e tjera të industrializuara.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31