×
parlamenti, Shtator 2012
Gjatë përleshjeve midis policisë dhe protestuesve pranë nëdrtesës së parlamentit në Madrid të martën u plagosën 65 persona, midis tyre pothuajse gjysma policë, ndërkohë 27 protestuesë u arrestuan, njofton televizioni spanjoll.
Parlamenti Europian nuk pranoi të njohë parlamentin e ri të Bjellorusisë. Për këtë flitet në deklaratën e Presidentit të tij Martin Schulz, të postuar për faqen zyrtare të Internetit të Parlamentit Europian.
Ndërtesa e parlamentit në Madrid u rrethua plotësisht nga barriera metalike dhe nga policia gjatë përgatitjes së aksionit protestë të quajtur Occupy Congress.
Në Korenë e Veriut njoftuan papritur për mbajtjen e një sesioni të Parlamentit, gjë që çoi në thashetheme të reja në lidhje me reformat e ardhshme në vend. Thirrja u njoftua për më 25 shtator, por agjenda e ditës nuk u zbulua.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
27
28
29
30