×
MSJ, Tetor 2013

Stuhia e fuqishme që goditi Europën Perëndimore po i afrohet rajonit veriperëndimor të Rusisë.

Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme e Rusisë këtë vit ka ndihmuar 22 vende të botës, njoftoi Kreu i Departamentit Vladimir Pushkov, duke folur në Dumën Shtetërore.

Të mërkurën Ministria ruse e Situatave të Jashtëzakonshme (MPJ) nisi evakuimin e ekuipazheve të 17 anijeve që janë bllokuar në akull në lumin Indigirka në Jakutia (Lindja e Largët e Rusisë) dhe nuk mund të lëvizin për shkak të formimit të llumit në ujë.

Ministria ruse e Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) dërgoi ndihma humanitare në Sudan, njoftoi zëdhënësi i ministrisë.

Ministria ruse e Situatave të Jashtëzakonshme dërgoi në Siri një avion për të marrë qytetarët e Rusisë dhe vendeve të Bashkësisë së Shteteve të Pavarura, të cilët dëshirojnë të largohen nga vendi.

Më shumë se 60 milionë rusë marrin pjesë në stërvitjet mbarëruse të mbrojtjes civile, të cilat filluan të premten në mëngjes në të gjitha rajonet e vendit, njoftoi Ministri rus i Situatave të Jashtëzakonshme Vladimir Puçkov.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
5
6
7
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31