×
MSJ, Qershor 2013
Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) e Rusisë ka dërguar në Siri
Hapja e qendrës së pare të shërbimeve emergjente të shpëtimit
Ministria ruse e Situatave të Jashtëzakonshme dhe OKB-ja nënshkruan një marrëveshje për bashkëpunim në sferën humanitare në Shën Petersburg.
Ministri rus i Situatave të Jashtëzakonshme, Vladimir Puçkov, u ofroi ndihmën e Rusisë kolegëve evropiane për likujdimin e pasojave të përmbytjeve të rënda.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
26
27
28
29
30