×
MSJ, Tetor 2012
Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme e Rusisë planifikon të dërgoj
Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme e Rusisë në raste aksidentesh dhe katastrofash të
Përfaqësuesi zyrtar i Ministrisë së Jashtme ruse Aleksandër Llukasheviç qortoi
Në poligonin ushtarak, i cili ndodhet 40 km nga Orenburgu, pas tre shpërthimeve të municioneve që i përkisnin asgjësimit morrën flakë depot. Aktualisht shpërthimet u ndaluan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30