×
MSJ, 23 mars 2011
Ekipet e shpëtuesve të Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ)
Ministria për Situatat e Jashtëzakonshme e Rusisë përfundoi operacionin kërkimoro-shpërtues në Japoni, që pësoi dëmtime nga tërmeti dhe cunami.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
18
19
20
23
24
25
26
27
28
29
30
31