×
MSJ, 14 mars 2011
Dhënia e ndihmës Japonisë për likuidimin e pasojave të fatkeqësisë natyrore është detyrim moral i Rusisë. Për këtë deklaroi Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev.
Në bordin e avionit Il-76, që u nis për në Japoni, ndodhen rreth 50
Ministria ruse për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) do të dërgojë në Japoni trupa suplementare shpërtuesish nga Moska, Krasnojarsku dhe Habarovsku, njoftoi Kreu i MSJ Sergei Shojgu.
Të hënën 75 specialistë rusë do të fillojnë operacionet shpëtuese në Japoni.
Në lidhje me avaritë e ndodhura në elektrostacionet atomike të Japonisë, pas tërmetit dhe cunamit, në Rusi filluan stërvitjet e Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ).
Avioni Il-76 i Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë u ul në Tokio. Në bordin e tij ndodhen 50 specialistë të njësisë “Centrospas”, grupi operativ dhe pajisje kërkimi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
18
19
20
23
24
25
26
27
28
29
30
31