×
MSJ, 11 mars 2011
Vjen duke u rritur numri i viktimave nga rënia e tërmetit në Japoni. Jo më pak se 200 veta i ka rrëmbyer vala e baltës dhe mbeturinave, që u formua pas goditjes së cunamit 10 metërsh brigjet e qytetit japonez Sendai.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
18
19
20
23
24
25
26
27
28
29
30
31