×
MSJ, Mars 2011
Ekipet e shpëtuesve të Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ)
Ministria për Situatat e Jashtëzakonshme e Rusisë përfundoi operacionin kërkimoro-shpërtues në Japoni, që pësoi dëmtime nga tërmeti dhe cunami.
Misioni i shpëtuesve rusë në Japoni po përfundon, shkruan gazeta «Комсомольская правда» (“Komsomolskaja pravda”) . Të martën njësia e parë e tyre mori urdhër për tu kthyer në vend.
Shpëtuesit rusë po përfundojnë operacionin e tyre kërkimoro-shpëtues në Japoni. Grupi i parë i shpëtuesve të Lindjes së Largët të Rusisë u nis tashmë nga Tokio për në Habarovsk.
Inxhinierët japonezë po bëjnë çdo gjë të mundur, që
Sot nga Habarovsku për në qytetin japonez Nigata u nis avioni AN-74 i Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) i Rusisë me ndihma humanitare për të dëmtuarit nga tërmeti dhe cunami.
Në Japoni u rrit numri i bashkëpunëtorëve të grupimit të Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme të Rusisë (MSJ).
 Grupi i radhës i shpëtuesve rusë, prej 50 specialistësh të
Në Japoni shpëtuesit rusë u nisën për në zonë
Atomistët japonezë nuk po arrijnë dot të realizojnë procesin e ftohjes së
Numri i përgjithshëm i shpëtuesve rusë në zonën e fatkeqësisë natyrore në Japoni përbën më tepër se 200 veta.
Shpëtuesit rusë ia hynë punës së vet në Japoni, ku ra një tërmet shkatërrimtar.
Dhënia e ndihmës Japonisë për likuidimin e pasojave të fatkeqësisë natyrore është detyrim moral i Rusisë. Për këtë deklaroi Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev.
Në bordin e avionit Il-76, që u nis për në Japoni, ndodhen rreth 50
Ministria ruse për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) do të dërgojë në Japoni trupa suplementare shpërtuesish nga Moska, Krasnojarsku dhe Habarovsku, njoftoi Kreu i MSJ Sergei Shojgu.
Të hënën 75 specialistë rusë do të fillojnë operacionet shpëtuese në Japoni.
Në lidhje me avaritë e ndodhura në elektrostacionet atomike të Japonisë, pas tërmetit dhe cunamit, në Rusi filluan stërvitjet e Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ).
Avioni Il-76 i Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë u ul në Tokio. Në bordin e tij ndodhen 50 specialistë të njësisë “Centrospas”, grupi operativ dhe pajisje kërkimi.
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
18
19
20
23
24
25
26
27
28
29
30
31