×
MSJ, 2011
Më shumë se 20.000 shpëtues dhe bashkëpunëtorë të organeve
Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) e Rusisë do të dërgojë
E gjithë autokolona e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) ruse me ndihma
Autokolona e dytë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusis
Në marrëdhëniet mes Rusisë dhe BE-së lindi një konflikt i ri
Rusia do të dërgojë deri në fund të këtij viti n
Rusia nuk do të lejojë që “aprovimi” për dërgimin e ndihmave humanitare për serbët kosovarë, që e ka bllokuar aktualisht policia e BE-së në kufirin administrativ të Serbisë dhe Kosovës, të pritet të vijë nga Prishtina.
Autokolona e Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) me ndihma humanitare ësht
Misioni i BE-së për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) nuk lejon kalimin e
Autokolona e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me ndihma humanitare për serbët e Kosovës kaloi sot kufirin rumuno-serb.
Autokolona e dytë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me partinë tjetër të ndihmave humanitare për serbët e Kosovës do të niset të shtunën për në Serbi.
Në autokolonë e Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) u nis për në Kosovë me ngarkesa humanitare.
Rusia po përgatitet të dërgojë më 7 dhjetor në Serbi nj
Rusia do të nisë sot aeroplanin e dytë të Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) me ndihma humanitare për viktimat e tërmetit në provincën turke Van.
Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme e Rusisë (MSJ) dhe Fondi “Skolkovo” do t
Kreu i Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë Sergei Shoigu
Në lindje të Bashkortostanit (Povollzhie-rajoni i Vollgës), në fshatin Urman, në rajonin e një prej reparteve ushtarake ra zjarr në depo e municioneve. Për shkak të temperaturave të larta filluan të shpërthejnë predhat.
Ministria për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) e Rusisë ndihmon partnerët e vet të huaj për krijimin e qendrave antikrizë, njoftoi Kreu i MSJ i Federatës Ruse Sergei Shojgu.
MSJ,
Aviacioni i Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë me sukses
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31