×
ulje

Avioni i pasagjerëve "An-148", shasia e të cilit u dëmtua gjatë fluturimit nga qyteti Ujrat Minerale, u ul në mënyrë të sukseshme në aeroportin "Pullkovo" të Shën Petersburgut.

Avioni “Boeing 777” i kompanisë ajrore “Korean Air”, i cili po fluturonte nga Seuli për në Çikago, realizoi një ulje të detyruar në aeroportin e qytetit Anadir në Gadishullin e Çukotkës për shkak të mosfunskionimit të motorit.

U saktësua data e rënies në Tokë e fragmenteve të satelitit "Kozmos 1484" (russ.
Avioni i kompanisë ajrore Air India, i cili fluturonte nga Abu Dhabi në Nju Delhi, bëri sot një ulje emergjente në aeroportin Navabshah në jug të Pakistanit. Në bordin e avionit A-319 ndodheshin më shumë se 130 persona. Asnjëri prej tyre nuk u lëndua.
Nafta e papërpunuar Brent dhe WTI po shtrenjtohen sot për shkak të uraganit “Debby” në Gjirin e Meksikës. Kompanitë, që nxjerin naftë në Gjirin Meksikan, e ulën prodhimin me 23 për qind.
Sot në mëngjes në Krasnojarsk bëri një ulje emergjente avioni ATR-42 i kompanisë NordStar, të cilit iu ndez sinjali që tregonte se kishte marrë flakë motori. Asnjë nga 50 personat në bordin e avionit nuk u dëmtua.
Numri i të burgosurve në Rusi për vitin e kaluar u minimizua në 15 mijë veta. Të dhëna të tilla bëri publike Kryetari i Komitetit të Dumës Shtetërore për sigurimin Vladimir Vasiljev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30