×
Egjipti, 26 mars 2013
Prokurori i Përgjithshëm i Egjiptit autorizoi arrestimin e 5 aktivistëve politikë t
Turistët nga Izraeli dhe Norvegjia, të cilët u rrëmbyen nga beduinët në Gadishullin Sinai, u liruan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
23
24
29
30
31