×
Egjipti, 13 mars 2012
Parlamenti egjiptian kërkoi dëbimin e ambasadorit të Izraelit nga Kajro si dhe tërheqjen e diplomatit egjiptian nga Tel Avivi në shenjë proteste kundër bombardimit të Rripit të Gazës prej forcave ushtarake ajrore të Izraelit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31