×
Egjipti, 21 mars 2011
Rusia mori nga Egjipti garanci zyrtare sigurimi për turistët e vet dhe shpreson shumë
Situata në Egjipt, Libi dhe në disa pika të tjera “të nxehta” të Lindjes së Mesme do të jenë në qendër të vëmendjes së negociatave të Kreut të MPJ të Rusisë Sergei Lavrov në Kairo.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31