×
Egjipti, Mars 2011
Rusia mori nga Egjipti garanci zyrtare sigurimi për turistët e vet dhe shpreson shumë
Situata në Egjipt, Libi dhe në disa pika të tjera “të nxehta” të Lindjes së Mesme do të jenë në qendër të vëmendjes së negociatave të Kreut të MPJ të Rusisë Sergei Lavrov në Kairo.
Avioni me të dërguarin e liderit libanez Muammar Gaddafi në bordin e vet u ul në Kairo, njoftoi gazeta italiane “Republica” me referim tek burime në aeroportin e kryeqytetit egjiptian.
Autoritetet e Egjiptit synojnë të riformojnë shërbimin e sigurimit të shtetit, deklaruan në MBP të Egjiptit.
Qeveria e Egjiptit merr përsipër përgjegjësinë e plotë për sigurinë e shtetasve të huaj, që ndodhen në territorin e vendit, në radhë të parë të turistëve, deklaroi Ambasadori i Egjiptit në Moskë Alla Elhadidi.
Kryeministri i ri i Egjitit Isam Sharaf i kërkoi “bekimin” e vet revolucionit. Gjatë fjalës së marrë në sheshin Tahrir të Kairos ai deklaroi, se vetëm mbështetja e njerëzve do ta bëjë punën e tij legjitime.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31