×
mediat, Qershor 2013

Mediat kryesore perëndimore, duke publikuar bashkarisht një pjesë të kompromentimit të shërbimeve amerikane të zbulimit të paraqitur nga Edward Snowden, vendosën gjithashtu bashkarisht të hedhin dritë mbi arsyet e fshehta të veprimit të tij. Megjithatë, ekspertët seriozë janë të sigurt se: një person i cili me vetëdije dhe haptas kundërshtoi shërbimet e zbulimit, demonstron një vetëkontroll të hijshëm.

Në kuadër të Forumit Global të Mediave, që sapo u mbyll në Bonn, pjesëmarrësit diskutuan temën "Biznesi dhe të Drejtat e Njeriut".
Radiokompania “Zëri i Rusisë” mori pjesë në Forumin Global të Mediave që u mbajt në Bonn.
Duke marrë fjalën në mbylljen e Forumit Global të Mediave në Bon t
Duke marrë fjalën në mbylljen e Forumit Global të Mediave në Bon, Drejtori
Në kuadër të Forumit Global të Mediave, që po mbahet në Bonn, pjesëmarrësit diskutuan çështjet e lirisë së informacionit në vendet me ekonomi në zhvillim.
Duke marrë fjalën në Forumin Global të Mediave, i cili po mbahet në
Duke folur përpara pjesëmarrësve të Forumit Global të Mediave në
Siç vuri në dukje në hapjen e Forumit Global të Mediave të vitit 2013
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
22
23
24
25
27
28
29
30