×
mediat, Nëntor 2012
Pjesëtaret e grupit muzikor punk janë përfshirë në listën e kandidatëve për titullin "Njeriu i Vitit" nga revista amerikane "Time".
Një nga kompanitë më të mëdha të sigurimeve të Kinës Ping An kërcënon me gjyq gazetën amerikane "The New York Times", e cila botoi të dhënat mbi të ardhurat financiare të Kryeministrit të larguar nga detyra Wen Jiabao.
Drejtor i Përgjithshëm i BBC u bë Tony Hall, i cili më parë drejtonte shërbimin e edicionit të lajmeve të korporatës, njoftoi të enjten Korporata e transmetimeve televizive dhe radiofonike.
Aksesi pa kabllo në rrjetin e Internet wireless (Wi-Fi) në Lojrat Olimpike Dimërore në
Kryeredaktori i gazetës polake “Rzeczpospolita” Tomasz Wróblewski dha dorëheqjen nga posti
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
5
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
28
29
30