×
mediat, Shtator 2012
Mediat në gjithë Greqi do të mbajnë një grevë 24-orëshe. Kanalet televizive dhe radiot nuk po transmetojë lajme dhe programe argëtuese. Ndaloi rifreskimi i shumicës së faqeve të lajmeve në Internet.
Departamenti Amerikan i Shtetit kritikoi ashpër rrjetin amerikan të lajmeve CNN për përdorimin e shënimeve nga ditari i ambasadorit amerikan në Libi, i cili u vra në një sulm ndaj konsullatës së SHBA në Bengazi.
Sot doli numri i ri të revistës së përjavshme franceze “Charlie Hebdo” me karikaturat e Profetit Muhamed.
Revista italiane “Chi” publikoi fotografitë e dukeshës së Kembrixhit, bashkëshortes s
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30