×
mediat, Janar 2012
Presidenti rus Dimitri Medvediev pranon se në Rusi ekziston një presion i caktuar mbi mediat, por mohon megjithatë prezencën e censurës së rreptë. “Unë mund të pajtohem plotësisht me mendimit tuaj se mbi mjetet e informimit masiv shpesh herë ushtrohet presion.
Mirëkuptimi multinacional është një nga kushtet kryesore të ekzistencës së
Zgjedhjet e ardhshme presidenciale, marrëdhëniet e autoriteteve dhe opozitës, pabarazia sociale dhe rrug
Ish-Ministri i Financave i Rusisë Aleksei Kudrin, i cili jo shumë kohë më parë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
24
26
27
28
29
30
31