×
Forcat e Armatosura të Rusisë, 2013

Presidenti i Rusisë, Komandanti Suprem Vladimir Putin vendosi të vazhdojë praktikën e kontrolleve të papritura të gatishmërisë të njësive ushtarake, si dhe të shërbimeve civile.

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin ditën e mërkurë, më 17 korrik, do të vizitojë poligonin e Qarkut Ushtarak Lindor "Cugoll" (russ. “Цугол”), ku do të zhvillohet faza finale e stërvitjeve më të mëdha ushtarake të ushtrisë ruse në vitet pas shpërbërjes së Bashkimit Sovjetik.

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, do të vizitojë sot pikën e Komandës Qendrore të Forcave të Armatosura të Rusisë, njofton shërbimi për shtyp i Kryetarit të shtetit.
Presidenti rus Vladimir Putin është i kënaqur me rezultatet e para të inspektimeve të paparalajmëruara të gatishmërisë luftarake të forcave të armatosura të vendit.
Ushtria ruse është pajisur tani me transportuesin e ri të blinduar ushtarak të modelit “BTR-82” (russ. «БТР-82»), të prodhuar në uzinën e qytetit Arzamas. Para se t’i dorëzohej trupave të armatosura të vendit ai kaloi një test drive në poligonin e uzinës.
Forcat e armatosura të Rusisë në vitin 2013 do të heqin nga përdorimi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31