×
manovra ushtarake, 13 qershor 2013
Stërvitjet antiterroriste me pjesëmarrjen e ushtarakëve të Rusisë dhe Ushtrisë Popullore Çlirimtare të Kinës do të zhvillohen në poligonin Çebarkulsk të rajonit Çeljabinsk të Rusisë në fillim të gushtit.
Nga data 18 deri më 20 qershor Flota Veriore e Federatës Ruse, nën udh
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
27
28
29
30