×
manovra ushtarake, 6 maj 2013
Koreja e Jugut dhe Shtetet e Bashkuara filluan stërvitjet e përbashkëta ushtarake për praktikimin e kundërpërgjigjes ndaj nëndetëseve. Këto stërvitje ushtarako-detare do të zgjasin deri të premten.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
30
31