×
manovra ushtarake, 1 maj 2013
Ushtria izraelite ka thirrur nën armë qindra rezervistë, për të marrë pjesë në manovrat e papritura ushtarake pranë kufirit me Sirinë dhe Libanin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
30
31