×
manovra ushtarake, 6 mars 2013
Moska beson se çdo manovër ushtarake në Gadishullin Korean është provokative, deklaroi sot
Koreja e Veriut ka filluar manovrat e nëndetëseve të Forcave Ushtarake Detare dhe ka
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
8
9
10
13
14
15
16
17
18
21
23
24
25
26
27
30
31