×
manovra ushtarake, 1 mars 2013
Shkaku i fillimit të një lufte bërthamore mund të jenë stërvitjet e përbashkëta ushtarake të SHBA-së dhe Koresë së Jugut, shkruan gazeta kryesore e Koresë së Veriut.
Në muajin prill rojet bregdetare të Tajvanit do të zhvillojnë stërvitje ushtarake n
Në Korenë e Jugut sot po fillojnë stërvitjet e përbashkëta ushtarake në shkallë të gjerë me SHBA-në nën emrin e koduar "Foal Eagle".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
8
9
10
13
14
15
16
17
18
21
23
24
25
26
27
30
31