×
manovra ushtarake, 8 gusht 2011
Anija e madhe e desantit e Flotës së Detit të Zi të Rusisë
Sot në Lindjen e Largët të Rusisë filloi faza praktike e stërvitjeve ushtarake ndërkombëtare anti-terroriste “Vigilant Eagle”. Në to marrin pjesë Rusia, SHBA dhe Kanadaja.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
2
3
4
5
6
7
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31