×
Vjetnami, 5 qershor 2012
Ministrat e Mbrojtjes të SHBA-ve dhe Vietnamit për herë të parë kanë shkëmbyer sendet që i përkisnin ushtarëve të të dyja palëve gjatë Luftës së Vietnamit që përfundoi në vitin 1975.
Vitin e kaluar Vjetnamin e vizituan 6 milionë turistë të huaj. Ky është një numër rekord. Rekord ishte edhe numri i rusëve, që vizituan Vjetnamin nëpërmjet firmave turistike vjetnameze: 100.000 vetë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30