×
program

Qeveria e Indisë ka miratuar një program që u garanton të varfërve furnizimin me produktet ushqimore bazë sipas një sistemi me karta.

Udhëheqja e Gardës Revolucionare të Iranit bëri të ditur synimin e vet për të lansuar programin e trajnimit të nxënësve të viteve të fundit të shkollës së mesme për neutralizimin e avionëve pa pilot (drones).

Autoritet e shtetit amerikan Georgia i mohuan të drejtën degës lokale të organizat
Microsoft do të mbështesë përhapjen e programit të kompanisë ruse &ldquo
Komuniteti ndërkombëtar do të fillojë realizimin e programit "Miqtë e Jemenit" ("Friends of Yemen").
Viti Rusi-Francë do të bëhet eveniment historik në jetën e dy vendeve, deklaroi Drejtuesi i administratës së Presidentit të Rusisë Sergei Narishkin, i cili mbërriti në Paris me rastin e startimit të programit të këtij festivali.
Forumi studentor ruso-francez do të hapë në Paris Vitin Rusi-Francë. Në të marrin pjesë delegatë nga më shumë se 100 universitete të të dy vendeve. Në kuadrin e forumit do të organizohen tryeza të rrumbullakta kushtuar temave politike, energjetike, ekologjike dhe arsimore.
Microsoft dhe Apple, pavarësisht nga konfrontimi i tyre shumëvjeçar, menduan të bashk
Programin e përbashkët të luftës kundër narkotrafikut afgan kanë ndërmend të përpunojnë në një kohë të afërt Rusia dhe Bashkimi Europian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31