×
burg, Mars 2013
Në provincën kanadeze Quebec dy të burgosur ordinerë u ngjitën nëpërmjet litarit të hedhur nga helikopteri dhe u arratisën nga burgu.
Shoferi i autobusit, i akuzuar për rastin e bujshëm të përdhunimit në grup, kreu vetëvrasje në burg. Ram Singh u gjet i vdekur në qelinë e burgut "Tihar", i varur në një lak të bërë me rrobat e trupit.
Gjykata e Milanos e dënoi ish-Kryeministrin Silvio Berlusconi me një vit burg për ç
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31