×
burg, Shtator 2012
Të burgosurit e burgut të qytetit Tikrit, që ndodhet 160 km larg nga kryeqyteti i Irakut
Në Arabinë Saudite, ku aksionet protestë ndalohen me ligj, dhjetëra njerëz, t
Trazira masive u zhvilluan ditën e dielë në burgun më të madh grek
Presidenti i Gjeorgjisë Mihail Saakashvili i quajti "manjakë" bashkëpunëtorët e burgut në Tbilisi, të cilët u tallën me të burgosurit.
Shumë njerëz u mblodhën natën duke u gdhirë e mërkura në një protestë spontane në kryeqytetin e Gjeorgjisë pas shfaqjes së videos ku tregohen rrahjet dhe dhunimet e të burgosurve në një nga burgjet e Tbilisi.
Autoritetet meksikane ditën e martë njoftuan për arratisjen e më shumë se 130 të burgosurve nga burgu, i ndodhur në afërsi të kufirit me SHBA.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
21
22
23
25
26
27
29
30