×
spital, Prill 2013
"Pas bisedës me drejtorin e spitalit, unë mund të them se nuk është
"Unë shpresoj shumë se organet e pushtetit federal dhe rajonal do t’u kushtojnë nj
Shumica e pacientëve psikiatrikë, të cilët humbën jetën n
Bashkëpunëtorët e shërbimeve të shpëtimit kanë gjetur
E shtuna, data 27 prill, është shpallur ditë zie në rajonin e Moskës për njerëzit të cilët gjetën vdekjen si rezultat i zjarrit që ra në një spital psikiatrik në veri të rajonit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30