×
Italia, 13 shkurt 2013
Greqia, Shqipëria dhe Italia nënshkruan më 13 shkurt në Athinë marrë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
12
14
15
16
17
18
19
22
23
24
28