×
Italia, 14 nëntor 2012
Një murgeshë 52-vjeçare nga Milano akuzohet për ngacmime seksuale dhe ushtrim dhune. Akuzat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
5
6
7
8
10
11
15
16
17
18
20
22
23
24
25
26