×
Italia, 12 tetor 2012
Dhjetëra mijëra nxënës, studentë dhe pedagogë dolën
Presidenti i Klubit të Futbollit "Milan" Silvio Berlusconi është i gatshëm të shesë aksionet e klubit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
13
14
15
16
17
18
19
20
21
24
25
27
28
29
30
31