×
Italia, 4 qershor 2012
Të dielën në mbrëmje në Veri të Italisë ra një tërmet me magnitudë 5.1 ballë. Epiqendra e tronditjeve nëntokësore ndodhej midis provincave Modena dhe Mantova.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
5
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30