×
Italia, 23 korrik 2010
  Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev dhe Kryeministri i Italisë Silvio Berluskoni diskutuan problematikën ndërkombëtare.
  Çështjet e bashkëpunimit ekonomik janë në qendër të vemendjes së negociatave të Kryeministrit të Italisë Silvio Berluskoni dhe Presidentit të Federatës Ruse Dimitri Medvediev në Milano.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31