×
Benedikti i XVI, 14 shkurt 2013
Papa i Romës Benedikti XVI, i cili hoqi dorë nga froni i papatit, deklaroi sot gjatë një fjalimi para klerikëve kryeqytetas se do të bëjë në të ardhmen një jetë të rezervuar, duke shmangur kontaktet me botën e jashtme.
Në Kishën Katolike Romake pas largimit nga froni të Benediktit XVI nuk do të
Abdikimi i Benediktit XVI u bë një ngjarje krejtësisht e papritur jo vetëm për besimtarët katolikë dhe Kurinë e Selisë së Shenjtë, por edhe për specialistët. Vetë Papa e motivon vendimin e tij për të lënë fronin me problemet shëndetësore. Ndërsa ekspertët flasin për krizën në gjirin e Kishës Katolike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
15
16
17
18
19
22
23
24