×
monitorim, 2013

Shërbimet speciale britanike drejtojnë një bazë sekrete në Lindjen e Mesme, misioni i të cilës është interceptimi i thirrjeve telefonike dhe survejimi i korrespondencës në rrjetin Internetit, shkruan gazeta "The Independent", duke cituar dokumentet e deklasifikuara nga ish-bashkëpunëtori i CIA-s në arrati, Edward Snowden.

Një grup prej 70 shitësish (retailers) të huaj dhe kompanish prodhuese kanë ndërmend që së bashku të inspektojnë fabrikat e veshjeve në Bangladesh. Ata do të studiojnë informacionin e detajuar mbi fabrikat, me të cilat ata punojnë dhe do të dërgojnë inspektorë gjatë 9 muajve të ardhshëm.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31