×
rezultatet

Presidenti rus Vladimir Putin nxorri përfundimet e Olimpiadës triumfale për Rusinë. Në intervistën e vet me disa kanale televizive ruse Kryetari i shtetit theksoi se vetëm me sukseset në Soçi puna nuk u kufizua. Që tani po rikthehen përsëri në Rusi ekspertët vendas të klasit të lartë në fushën e sportit. Nuk ka asnjë dyshim se Lojrat e XXII Olimpike Dimërore do t'i japin një impuls të fuqishëm zhvillimit të kulturës masive fizike në Rusi.

Komisioni i Lartë Zgjedhor i Egjiptit shtyu kohën e shpalljes së rezultateve zyrtare të zgjedhjeve presidenciale në vend.
Mbi bazë të të dhënave më 22:00 sipas orës së Moskës Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin, pas përpunimit të më shumë se 20% të protokolleve, ka fituar 62.82% të votave në zgjedhjet presidenciale në Rusi.
Më 9 dhjetor KQZ-ja e Rusisë shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Dumën Shtetërore.
Pas përpunimit të 75% të protokolleve, sipas të dhënave të KQZ-s
Mbi bazë të të dhënave të KQZ-së më 03:00, sipas
Sipas të dhënave të orës 00:00 të datës 5
Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Rusisë Vladimir Çurov shpalli rezultatet “para-para” - prake të përpunimit të 26.5% të protokolleve.
"Idhulli kryesor rus i shekullit të XX-të" për rusët, si dhe 10 vjet më parë, mbetet kozmonauti i parë Juri Gagarin.
KQZ e Ukrainës po mbaron nxjerrjen e përfundimeve të raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale.
Emri i ri i Presidentit të Ukrainës do të bëhet i ditur më 7 shkurt, pas raundit të dytë të zgjedhjeve.
Maratona e zgjedhjeve presidenciale në Ukrainë hyri në një fazë të re. Tani për tani KQZ po punon për nxjerrjen e përfundimeve të raundit të parë të zgjedhjeve të kryetarit të shtetit.
"Marrëdhëniet midis Bashkimin Europian (BE) dhe Rusisë aktualisht po përjetojnë
Ukraina do të jetë shtet që nuk do të angazhohet me hyje në kurr
Paraqitja e zgjedhësve në zgjedhjet presidenciale në Ukrainë përbëri 67%. Vëzhguesit nga Parlamenti Europian nuk fiksuan ndofarë shkeljesh të rënda. Gjatë kësaj ata vunë në dukje frymën e hapur dhe demokratike të tyre.
Lideri i Partisë opozitare të rajoneve Viktor Janukoviç dhe Kryeministrja Julia Timoshenko dolën n
Pjesëmarrja e përfaqësuesve të Gjeorgjisë në monitorimin e zgjedhjeve presidenciale në Ukrainë mund të ketë pasoja të rrezikshme, mendon Lideri i Partisë Komuniste të Ukrainës, kandidati për në postin e presidentit Pjotër Simonenko.
Paraqitja e elektoratit pranë pikave të votimit për të shprehur vullnetin e vet në zgjedhjet e presidentit të Ukrainës aty nga 15.00 sipas orës lokale iu afrua 45 %, njoftoi KQZ-ja. Këto janë të dhënat përkatësisht 38 qarqeve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31